Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

λαμπα

ενα απλο καπελο λαμπας μπορει να μεταμορφωθει αν το ζωγραφισετε,διακοσμησετε με οποια τεχνικη και αν σας αρεσει.
Λαμπα λευκη με παλαιωση και καπελο ζωγραφισμενο.

5 σχόλια:

  1. Ολα τα εργα σου ειναι τελεια.Η ζωγραφικη σου μου αρεσει παρα πολυ.Θα ηθελα να σε ρωτησω με τι χρωματα ζωγραφιζεις;Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Ελενη.Σ`ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου.Τα χρωματα που χρησιμοποιω ειναι κατα βαση ακρυλικα αλλα και για υφασμα και για γυαλι.Στη λαμπα χρησιμοποιησα ακρυλικα γιατι το υφασμα ειχε απο κατω επενδυση αδιαβροχη σε δαιφορετικη περιπτωση θα ειχα βαλει χρωμα για υφασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω για τις πληροφοριες και για την συντομη απαντηση σου.Και ο τροπος που ζωγραφιζεις ειναι καπως ιδιεταιρος νομιζω.Τι ενοεις οταν λες τεχνικη παλαιωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Ελενη οταν λεω τενικη παλαιωσης ενοοω τα 2 η` 3 χρωματα που χρησιμοποιω σε στρωσεις και μετα τριβω γαι να φανει το κατω στρωμα.Τις πατινες που χρησιμοποιω γαι να δωσω παλια οψη στο αντικειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.Ευχαριστω για τις πληροφοριες ειναι δηλαδη το κρακελε;Επισης ηθελα να σε ρωτησω που ειναι ο χωρος που δημιουργεις και εκθετεις αυτα τα ωραια εργα σου.Μπορει καποιος να τα δει; Σε κουρασα με τις ερωτισεις μου.Καλο μεσημερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή